Υπηρεσίες

Η Μυλωνάς Μεταφορική έχοντας το όραμα μιας σύγχρονης εταιρείας που να μπορεί να ανταποκριθεί σε υπηρεσίες υψηλών απαιτήσεων σε εθνικές και γενικές μεταφορές φροντίζει σήμερα να διαθέτει ένα μεγάλο στόλο οχημάτων και ένα πλήρως εκπαιδευμένο προσωπικό .

Μεταφορές υγρών χημικών και ADR φορτίων με πιστοποιημένα βυτιοφόρα οχήματα που έχουν χωρητικότητα 30.000-33.000 λίτρα . Τα βυτιοφόρα χημικών διαθέτουν μόνωση στο εσωτερικό τους για την διατήρηση της θερμοκρασίας των προϊόντων. Επίσης , κάποια από τα βυτιοφόρα που διαθέτει η εταιρεία έχουν τρία διαμερίσματα για δυνατότητα φόρτωσης διαφορετικών προϊόντων ενώ διαθέτει και βυτία μονοκόμματα με ένα διαμέρισμα.

Η εταιρία διαθέτει και βυτία με αυτόνομη θέρμανση στο εσωτερικό τους για την θέρμανση του

Μεταφορές υγρών τροφίμων με πιστοποιημένα βυτιοφόρα οχήματα που διαθέτουν πιστοποιητικό ATP και ADR για μεταφορά οινοπνεύματος και ποτών.

Μεταφορά λιπαντικών προϊόντων και παραδόσεις marine σε πλοία σε όλα τα λιμάνια της Ελλάδας και της Ευρώπης.

Μεταφορά ξηρών φορτίων.

Μεταφορά - Διανομή - Αποθήκευση και φορτοεκφόρτωση ξηρών φορτίων ( μάρμαρα , σίδερα κτλ. ) σε όλα τα λιμάνια στην Αττική αλλά κυρίως το Λιμάνι του Λαυρίου.

Η εταιρεία Μυλωνάς Μεταφορική διαθέτει οχήματα με αντλίες για την φόρτωση των προϊόντων καθώς και compressor για την εκφόρτωση υπό πίεση.

Lavrio Trans
Μυλωνάς Μεταφορική

Υπηρεσίες

  • Μεταφορές υγρών χημικών

  • Μεταφορές υγρών τροφίμων
  • Μεταφορά λιπαντικών προϊόντων
  • Μεταφορά ξηρών φορτίων
  • Μεταφορά - Διανομή - Αποθήκευση
  • Οχήματα με αντλίες